21 - Konstnärer

Någon som vet vem N. E. Andersson är?

2010-12-17 14:06 #0 av: Camillaaae

Hej, Funderar på att sälja en tavla ifall det finns något värde i den. Tavlan/målningen/teckningen är gjord av N. E. Andersson. Står även DEL på målningen så antar att den tillhör nångon slags samling? Motiviet är några skepp/slagskepp ute på ett hav. Någon som vet vem denna konstnär är och om tavlan är värd någonting? // Camilla

Bifogar med en bild på tavalan

Anmäl
2010-12-18 22:15 #1 av: mariatingsund

Jag vet tyvärr inte vem konstnären är men jag tycker att den är helt underbar. Måste vara en fullblodskonstnär, bara en sådan kan åstadkomma ett så fint arbete.

Ha en fin dag med glädje o skratt, hälsn. Maria från Glas DeCo

Anmäl
2010-12-19 21:01 #2 av: Camillaaae

Det verkar vara lite svårt att hitta uppgifter om den här konstnären eller någon som vet något om honom, så kanske inte är någon känd konstnär. Fast en duktig konstnär iallafall :) Har tagit kontakt med expertpanelan på antikvarlden.se genom mail men har inte fått något svar ännu. Så jag får hoppas att dom svarar mej och vet vem de kan vara som gjort denna tavla.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.